.

Om mig: Jag heter Sofie Blom och går sista året på Björkvallsskolan, dvs. nian. Och vad ska man säga om min skolgång ? Jag rockar.. Jag har MVG i alla ämnen och tar allt allmänt chill.  Skämtåsido om ni fattade de. Jag är iaf ca 160 lång, gröna ögon och brunett för tillfället.

Mitt bloggnamn: Chaarmigast, det är många som frågar vad jag har fått namnet ifrån. Till alla er som faktiskt undrar så tog jag det efter mina tänder. Alla sa alltid att jag hade charmigt leende, osv. Tyvärr så har jag nu tandställning och kommer inte ha lika charmiga tänder sen, utan dom kommer vara charmigare ;)

Bloggandet: Jag började blogga för några år sen, då jag för mestadels bara skrev om min vardag, skrev när jag kände för det och trivdes med det. Denna och denna, är mina två tidigare bloggar! Nu är bloggen mera ett måste, har försökt lägga ner bloggen ett antal gånger pga. att jag måste göra någonting annat än att bara sitta framför datan, men det går inte! Jag gillar känslan och rollen, chaarmigast. Visst det är jag , men ändå inte. Chaarmigast, och sofie det är liksom inte samma person på ett sett även om jag är väldigt jordnära i bloggen!

Min uppväxt: Jag föddes på BB i Uppsala, och min jag har left hela min uppväxt i lilla Skuttunge, där alla känner alla. Vi får tacka gud för att han delade med sig en utav dom finaste änglarna han hade till er ;)  & att hon då förändrade världen med storm!

Fritiden: Fritiden är det party party som gäller, eller bara '' chilla med milla '' dagar! Jag slutade på fotboll förra året, efter 10 års spelande, men gjorde comeback för några månader sen .. vilket slutade med att jag tappade intresset igen och föll tillbaka till mitt glidande. Att bara mingla runt är nog det jag är bäst på!

Mål med bloggen: Jaoo, det vet jag inte. Såklart vill jag att bloggen ska växa och bli större, och även att jag blir bättre på att skriva och en säkrare person i skrivandet! Och jag vill även att folk ska läsa min blogg för att dom tycker om den , tipsar andra om den och inte för att dom vill att jag ska ha läsare!

Bloggdeign: Det är inte min starka sida, men jag göra faktiskt alla mina designer själv! Även om dom inte är dom bästa, så överlever jag med dom . Jag har ju trotsallt inte hur många läsare som helst, och kan inte mäta mig med storbloggarna över huvudtaget! Även om min blogg faktsikt är bättre ;D

Kontakt: vill du kontakta mig så är det bara att skriva en komentar . För jag läsare allihopa, eller så är det bara att mejla mig till fiie_swe_@hotmail.com !


RSS 2.0