365 dagar.

''Jag har insett att livet går vidare, oavsett om det gör så ont och jag är med om det jobbigaste jag någonsin varit med om så vet jag att med tiden så kommer alla mina sår vara läkta. Jag kommer vara starkare än någonsin förut. Jag är så glad att jag har världens bästa vänner som ställer upp för mig dygnet runt, att jag har min fina josefin som jag kan åka till och gråta hos mitt i nätterna. Igår var en sån kväll jag åkte till henne för att få må bättre i hennes underbara sällskap trots min 39 gradiga feber.''
 
För exakt 365 dagar sen skrev jag detta. Jag mådde skit. Visste varken in eller ut och ville inte ens ta mig upp ur sängen om dagarna. Idag, ett år senare så undrar jag varför jag inte började leva mitt liv för länge sen? Jag mår idag, bättre än någonsin. Skrattar mig genom alla mina dagar, har världens bästa människor i mitt liv och är så otroligt jävla stolt över mig själv som tagit mig genom detta, jag som aldrig trode att jag skulle gå vidare, eller överhuvudtaget må bra igen. Idag undrar jag hur jag tänkte? VEM I HELVETE LIGGER HEMMA I FOSTERSTÄLLNING OCH BARA HATAR LIVET PGA. EN KILLE? Värsta jag gjort. Dummaste jag gjort.
 
Jag menar. Jag ångrar ingenting. Jag var lyckligst i världen tillsammans med honom, MEN man måste kunna gå vidare. En tonårsromans, ens första kärlek kommer alltid att vara speciell, men det är inget man ska gräva ner sig i. Det var en bra tid, jag kommer alltid bära det med mig, och jag kommer alltid att finnas där för honom om det skulle behövas, fast utan känslor. även om vi inte ens pratar med varandra längre.  För jag kommer såklart alltid vilja hans bästa, precis som jag vill alla mina kompisars bästa. 
Jag är på nya banor nu, med andra djur som stutsar runt i magen och det är så jävla underbart. Jag skulle aldrig gräva ner mig i det förfluta igen. Oh guuuud, i fucking love life, im in love, im so high right now.

Kommentarer
Postat av: Jossan

Vi mot världen. Det spelar ingen roll om det är lycka eller sorg , jag menar igår kom du till mig , gladare än jag någonsin sett dig, bästa <3

Svar: i love you<3
sofie blom

2013-05-30 @ 20:06:23
URL: http://jholmgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0