Drar till elmia med finaste ligan.

Chillade hela dagen igår då man var ledig, shoppade lite på gränby med Jossan och senare på kvällen så fixade jag hennes naglar och runt 12 så åkte jag in till stan för att köra runt på tre fyllon. Trött som fan imorse och hade egentligen bara velat åkt hem igår, menmen. NU TAGGAR VI TILL ELMIA, åker om 30 minuter. gaaaalet nice. Och idag ska vi göra finaste hampus födelsedag till den bästa. 


- Nu kommer jag slockna vilken sekund som helst.

Jag är sjukt trött. Kommer somna vilken sekund som helst. Upp klockan sju, orkar inte. Men det är bara kämpa på, ägaren av himla sa ju till mig idag att jag får ringa om jag känner för att jobba så det är ju posetivt, lyckats visa framfötterna trotsallt. Men nu måste jag sova, nattinatti rå.
 
 
reminder to myself för att inte tappa bort bevismaterial.

I'm only a bitch when you give me a reason to be one.

Vad har jag gjort idag? Fullt ös på jobbet fram till klockan fyra och sen har jag bara chillat med pappsen och käkat pizza och fuckat ur på min blogg. MÅSTE FÅ TILL EN HEADER, får fan damp. Och datan är så seg så jag skickar snart ut den, 20.000 bilder som jag la över på hårddisken, nej men då tar de en timme att få se bilderna när jag kollar på hårddisken. Orkar inte, glädjer mig iallafall åt att imorgon är det jobb och sen är det låååång helg. HELA NIO DAGAR! awesome.


Haha asså brooke davis, vilken stjärna


smile, you're beautiful

Idag bubblade vårkänslorna inom mig trots att jag låg i sängen och hade ont i magen, tog mig ut på balkongen och satt i solen ett tag bara. Kom på att jag behöver så mycket pengar, finns så mycket jag vill göra. Jag vill tatuera en sleeve, förstora läpparna litegrann, tatuera ögonbrynen och införskaffa mig så mycket sommar kläder. Detdär är självklart saker jag vill göra efter att jag införskaffat mig objektiv och möjligtvis kamera. Cross vill jag köpa också, fick nå flipp. Men de vill jag ha, åhhh. måste fixa pengar nu.

Leker lite, vindkraftverk


pallar inte, jag suger fan

Jag suger på att blogga och har knappt några besökare kvar. Om man nu kan säga att 100 stycken inte är några alls, hah. Men det känns lite tråkigt. Vill egentligen vara duktig, samtidigt inte. Jag har inte tid. Mitt liv rullar på som aldrig förr och det känns som att jag aldrig har en ledig stund. Full rulle hela tiden, underbart. Saknas bara ett jävla jobb, (som jag ska orka ta tag i någongång), när jag gått ut skolan kanske. Seriöst, kan inte ens föra ett blogginlägg utan att de låter tråkigt längre. f-a-n v-a-d j-a-g s-u-g-e-r

19 år

okej. jag ska bli bättre på dehär, roligt att kolla tillbaka vad man har gjort osv. Idag fyller jag 19, stor flicka. Fick frukost på sängen av syrran imorse innan jag åkte till Himla. Fick fina presenter där och nu sitter jag och väntar på släkten. Jävlar så nice. Och tack för alla jättefina gratulationer!


Östra open, Rörken

ägnade hela min lördag på rörken och kollade på enduro och prisutdelning. kvällen bjussa på utgång på salu.


vågra vägra att skriva rubrik

Igår blev det en arbetsdag på 15 timmar i stockholm innan jag krashade i catherines säng där hon gjorde mat till mig och kollade på pretty little liars. Idag har vi glidit runt bara, hängt på um, gränby, käkat god lunch och var hos frissan och blonderade håret lite till. Nu sitter jag hemma och väntar på mat innan jag drar in och köttar lite på gymmet. Har kommit in i en period då jag hatar att träna. MEN HARE BRA, hörs någongång. Bloggen är inte på topp somsagt! 

Östra open, vendel.

Igår tog jag mig till Vendel med killarna för att fota lite enduro och heja på viggo, david och emil. Vädert var på topp så det var sjukt kul att fota. Fick väl ihop nästan 900 bilder, förstår nu varför datan alltid blir överfull. La över mina 19.000 bilder på min hårddisk för två veckor sen och nu har jag samlat på mig 2000 till :) Gårdagskvällen spenderades med mina raringar i Väsby och dagen har spenderats i sängen, låg och mös till klockan 4. Orkade verkligen inte göra något annat. 


true love never dies, it only gets stronger with time

Imorgon är det fredag, sjuk jävla as nice. Ligger i sängen hos C just nu, har precis redigerat klart de sista på killarnas harlemshake film samtidigt som jag håller på och lär mig norska. Seriöst, vet ni hur grym jag blivit eller? Nä, tänkte väl de. Får liksom lite kvällslektioner direkt från Norge så nu kommer jag vara tooookgrym när vi åker dit och jobbar i sommar. woooh! Ska väl slå på pretty little liars snart och kolla något avsnitt innan jag välkomnar sömnen, jobb imorgon!


hahahaha, happy times alltså

film från rörken

 

Get what you deserve.

Legat hemma å vart sjuk i två dagar, varit hos frissan och kapat håret samt lagt i blonda slingor. Ska tillbaka dit på tisdag och göra ännu fler, så jag kan garantera att jag är blond till studenten. Så-jävla-nära-nu! Känns så bra. Lite ångest över vad man ska göra efter bara? Så jävla taggad på att åka till Norge med Catherine och jobba i någon månad, skulle nog vara så jävla kul! Norska är ju så ballt, kan inte låta bli att skratta. ha-ha. 


no matter your size, no matter your weight

 

fuck what other people think


ingen lust

Okej, jag medger att jag har vart helkass på att blogga den senaste veckan men jag har helt enkelt inte haft tid och inte sovit hemma en enda natt typ. Helgen var superbra, Danni M i fredags och maskeradfest i lördags. Igår kände jag mig inte helt kry så låg hemma i sängen tokdöd och krasslig på kvällen så simon kom med massa gosaker till mig. guldvärt.RSS 2.0