Lämnar blogg.se bakom mig

Lämnar nu mina + fem år på blogg.se och har bytt till nattstad. Känner för en nystart. Kika gärna in nya bloggen. http://nattstad.se/sofieblom
 
 

Ah men tja


midsommarafton 13

Igår var det midsommarafton. Och som vanligt hade vi planerat in öregrund. Kom iväg runt ett och väl där så minglade man runt och umgicks med världens bästa. Skratt, mensvärk, dryga idioter, snygga killar och massa alkohol kan man väl förknippa vistelsen med? Slagsmål var det också, så de bara sjöng om de. Jag somna i bilen, med jossan, runt sex och uppgång vid 8. Mer döda än levande, levade loppan på parkeringen fram till 12. Nu ligger jag i sängen, död. Kvällen ska spenderas på Björkis.

 

Hänger med David i garaget


En dag på björklingebadet


Söndag.

Gårdagen bjöd på en vistelse i Lövstalöt grusgrop hela dagen och kvällen. Var trevligt. Blev lite uppvisningar, härlig fylla och glatt folk. Hade faktiskt kul, som jag jämt har. haha, i en grusgrop i ett x-antal timmar förutom när Wedin körde in oss till Max och käka. Vid två ringde jag mamma så hon fick hämta mig, sebbe och Max. Blev inte mycket sömn inatt inte, varmt som fan och trångt. Så de fick bli vampire diaries, kollade till klockan två idag. haha! Sen har jag sovit igen alla timmar, läääänge. Kommer aldrig kunna somnat inatt. aldrig.

 
 

Studenten del ett - bästa dagen i mitt liv

 
 

- jävligt go


RSS 2.0