Rundvandring i min lya


En dag på Arlanda ✊


Helt klart bäst på gymmet


Försenad som vanligt


Godnatt :))))))


Gundersen, Arboga 130421

Firade min fina bästavän i lördags. och jävlar vad lite för mycket det blev för min lilla kropp, var tokbakis och skakis i hela kroppen när klockan ringde klockan sju. Hade velat dö i sängen, men hade lovat M. att komma satt då vare bara att ta sig upp och jag tackar gudarna för att dom var i Arboga och inte i Kristinehamn. Och nu inser jag att jag har förkortat 'M.' tre gånger och det är tre olika killar. hahah komiskt. Men jävlar så värt det, låg i sanden på banan hela dagen. 


"Avslöja en hemlighet i varje video"


Myser i sanden i arboga


Emma å sofie hälsar så gött


Världens bästa blir 20 år


Bilder från grustaget, bröderna wendin


Jag är trött och DÖV


Vi drar hem och bajsar.


Danne hälsar till mamma


MinA kläder, skit i deru


Fredag - finally

Somnade i skype inatt, men skypar man från tolv till klockan fyra så är det faktiskt lätt hänt att det händer. Gick upp vid halv 10 och drog till stan för en runda på gränby med Emmalouise och sen drog vi till henne och hon stog för lunchen. Jävlar va duktig, sen vart det skitsnack, skitsnack och ännu mer skitsnack. Haha, tiden rann iväg och nu har jag precis badat. Är renare än aldrig förr och har kommit in i min Chuck Bass noja igen. bli min


Soffan säger hej


Emma awesome


hahaha, asså jag orkar inte.

Spenderade hela dagen på stan tillsammans med jossan och ulla och efter det så blev det film, the green mile. Riktig kungfilm och sen blev det till att fixa hennes naglar. Sitter för tillfället och skypar med Magne, haha sån jävla sämst natthumor vi har, men ändå kul att någon orkar vara vaken att prata med mig. borde kanske sova, kanske inte. Ledig imorgon!! Så då kan man ju vara vaken ett tag till, bara för att. 

      

Fredag - fan va kalas

Godmorgon hörrni. Eller ska vi dra en "GOOODMORGON UNDERBARA FREDAG", ja det låter bättre. Igår hade jag världens mest fartfyllda dag, gick i skolan, käka lunch med perry, tvätta alla familjens bilar och städade mitt rum innan jag hängde lite med Philip ett tag. Kvällen spenderade iallafall med C och filip ute i bjk, skräckfilm stod på schemat. Värsta jag vet


"You can break everything down to chemicals but you can't explain a love like ours"

När man var liten ville man att varenda söt skådespelare på tv skulle bli ens livs kärlek, men det jag inte visste då var att jag i nionde klass skulle träffa den finaste killen jag någonsin mött.

Det var då man förstod att alla små förälskelser man haft i alla inte gick att jämföra med känslorna jag hade för den finaste killen som jag sen skulle komma att dela mina dagar, som nätter med.

Jag fick somna i en famn så trygg att jag koppla bort verkligheten för ett tag och bara låg där i sängen bredvid honom för att känna att jag var den lyckligaste på jorden. Jag behövde aldrig känna mig ensam.

Vi var oskiljaktiga, vi gjorde allt med varann. Att vara nykär är den underbaraste känslan jag känt, när man låg i sängen flera dagar i sträck bara för att njuta av varandras närhet. Att älska någon kan kännas bra men att Bli en del av en annans familj och få besvarade känslor är underbart. Jag kunde ligga vaken i timmar bara för att beundra hur bra våra händer passade i varandras.

Det bästa jag visste var att se dig skratta oavsett om du gav upp det du älskade mest av allt för min skull. Jag ville inte det, men du sa att vi var värt de. Du ville att jag skulle ha all din tid.

Dagar, månader och år gick och jag tvivlade aldrig på mina känslor som jag hade för dendär killen.
Det jag inte visste den vintern i nian när jag blev hopplöst kär var att allting inte håller föralltid. Ibland så räcker det inte med bara kärlek för att hålla ihop, det behövs så mycket mer. Jag låg inte längre vaken på nätterna för att beundra hur bra vi passade ihop. Jag låg vaken för att höra dig andas, för att det bara var på nätterna när du sov som jag kunde lägga mig på din axel i smyg och låtsas att allt var som vanligt. Jag grät för att jag älskade dig så mycket och jag grät för att jag visste att mina lögner om att de var bra mellan oss inte var sanna.

Irritationer blev bråk och småsaker förvandlades till krig. Jag kommer aldrig glömma den dagen jag insåg att jag var ensam. Hur skulle jag kunna leva ensam när jag vaknat upp bredvid dig så länge. Hur skulle jag ens klara av att leva mitt liv utan honom? Jag grät flera dagar i rad i skräck om att kärleken jag gav till dig var otillräcklig.
Jag var livrädd för att du skulle ersätta mig, även om jag hela tiden visste att du skulle hitta någon som var så mycket bättre.

En dag tog jag mig i kragen och bestämde mig för att aldrig gråta över samma sak igen. Jag skulle aldrig låta någon stampa på mitt hjärta och strö salt i mina sår, jag skulle aldrig bli kär igen.

Men här står jag idag, starkare än någonsin. Skrattar konstant och älskar allt i mitt liv. "Det spelar ingen roll om du träffar ny, första kärleken är den eviga kärleken i slutänden" sa du till mig en gång. Kanske det, men jag lovade mig själv att aldrig bli kär igen men här står jag idag och kan inte sluta le så fort jag ser honom och hjärtat slår ett extra slag när jag hör hans namn. Jag bröt mitt löfte


Tisdag - tack ska du ha

Imorse när jag vaknade så drog jag till skolan för att fixa lite, men tror ni inte att lärarna jag behövde inte var där. Blir så less när dom ber en vara i skolan och sen dyker dom inte ens upp eller svarar på mail. skyll er själva, erat jävla ig jag skulle fixat. Sen skulle jag skjusa M. och då fastnade vi i hissen och fick ringa till någon servicegrej, hahahha. så kul, trode aldrig att de skulle hända mig och sen så har jag hängt med chrille på eftermiddagen och nu har jag precis tvättat bilen. energin ba flödar.


man bör va glad.

Det går fan inte framåt på bloggkanten för mig. Men jag hatar min data och jag orkar knappt lägga in bilder på den längre eftersom den blivit så jävla seg. Livet rullar på och jag har varit askalas hela helgen, (iallafall i fredags) lyckades börja dricka vid sex utan att somna. Nu är lovet över och jag ska över till jossan och umgås lite med min bästa vän. 


En dag uppe på fjället


Hopp i backen


Bilder från skidbacken.

Hade en klockren helg nere på elmia med mina fina vänner. Drog hem i söndags och då packade jag och brände upp till klövsjö i min ensamhet och överraskade alla. Har haft det lite för bra med mycket skratt och fina bilder. Idag har vi varit ute på fjället hela dagen, så jävla bra!


RSS 2.0