Faller i tusentals bitar

Kan verkligen en annan människa se att man mår dåligt om man försöker att inte visa det? Jag försöker lådsas som ingenting fast jag känner att hela min kropp rasar samman. Idag bad läkaren mig att lägga mig och vila för att blodtrycket och något annat skit var tok för högt. Ingen aning vad det beror på, men hon sa att de förmodligen va för att jag känner mig stressad och orolig, så nu ska jag göra något åt de. Efter allt tjat från lärare och kompisar så tackade jag idag ja till kuratorn som bett mig komma och prata. Men varför ska jag prata med någon som inte känner mig? Men antar att dom kan sin grej, Och fan vad jag bara håller tummarna för att det blir bra nu.


Kommentarer
Postat av: jossan

Du vet ju vad jag tyckte om att gå och prata , kommer du iihåg det? Jag sa ju att sånt där bara är skit och jag behöver ingen hjälpt. Men kommer du då ihåg hur glad jag blev efteråt när jag hade gett det några chanser? Hur bra jag mådde? :-)

Den dagen du känner att livet är förjävla bra igen så ska du och jag ta en riktigt god middag ute någontstans, bara för att vi VAR depprimerande för alla andra och för att vi har vänt blad och bytt stig att gå. Love love love <3

Svar: du är bäst mitt hjärta, älskar dig och längtar tills den dagen kommer då vi båda va dom som VAR depprimerade <3
sofie blom

2012-09-26 @ 17:44:03
URL: http://jholmgren.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0