feber, men vad gör det?

Jag har insett att livet går vidare, oavsett om det gör så ont och jag är med om det jobbigaste jag någonsin varit med om så vet jag att med tiden så kommer alla mina sår vara läkta. Jag kommer vara starkare än någonsin förut. Jag är så glad att jag har världens bästa vänner som ställer upp för mig dygnet runt, att jag har min fina josefin som jag kan åka till och gråta hos mitt i nätterna. Igår var en sån kväll jag åkte till henne för att få må bättre i hennes underbara sällskap trots min 39 gradiga feber.


Vilket jävla väder

Det är så varmt så jag håller på att dö ute! Var i skolan och gjorde till mesta dels klart filmen med emma och petra idag och hämtade sen jossan i skolan. Nu ligger vi och chillar på altanen och har det för jävla bra!! :))

 


chillerill rå

Tog kanske i lite väl i mina förra inlägg, jag var väldigt arg. och inte vet jag om ni kanske överreagerar och bara tror det värsta om allt nu. Som alla människor gör, skulle jag säga att jag var på sjukan skulle ni förmodligen tro att jag var helt döende. Haha, men idag är det chill. Godnatt!


.

jag har aldrig känt mig så förnedrad och sviken. Hur ska jag komma över det här? Hur ska jag glömma? Hur ska jag kunna sova på nätterna? det gör så förbannat jävla ont. fan vad jag hatar att älska dig

Du är inte värd mina tårar

Jag kommer inte behöva mina privata inlägg längre för nu skiter jag i om hela världen får veta hur mycket du har sårat mig och hur mycket du gått bakom min rygg. Du har ordagrant tryck ner mig på botten i tre år och jag vill inte ha någonting med dig att göra. Tre jävla brudar räcker för mig, en gång lögnare alltid lögnare. Jag förtjänar någon så mycket bättre. Men hur ska jag kunna bli kär igen? Hur ska jag någonsin kunna lite på någon igen? Du har förstört allt för mig. Och jag ber till gud om att jag aldrig mer i hela mitt liv ska behöva se dig igen, du kan ta din jävla cross och dina äckliga brudar och köra upp dom i röven på dig själv. Jag skiter it, det ända jag vill är att du får ett riktigt jävla skitliv och att någon någongång sårar dig lika mycket som du sårade mig.

Tisdag - hopp i säng

Tog en sovmorgon imorse till klockan tio ungifär, drog till skolan och filmade det sista som skulle filmas. Blev ett jävla ståhej på station där vi kasta runt typ 200 papper som flög hej vilt i tagningarna och polisen stod bara och skratta, glada är vi för att det inte blev nån böter för nerskärpning, och vi har också kör ifrån lapplisorna. Nu på kvällen blev det en tupplur och sen hem till jossan och hjälpa till med hennes hårförlägning, galet snyggt! Nu ska jag slå på andra avenyn här i min ensamhet, önska att marcus vore här denna kväll, men icke. Nej, ni får sova gott. Hej

Rörken, 13 maj

Jag sov två timmar inatt, gick upp vid 9 och åkte till Rörken för att kolla när Marcus (och alla andra) körde. Var där ända till klockan sex och nu har jag suttit hemma en stund och kollat genom bilderna jag knäppte. rätt kul. Men nu behöver jag mat och sömn, har inte sovit på nästan två dygn och inte ätit på 24 timmar, men vad gör det då? tjänixen.

Torsdag - yeright

Jag ska sluta att tjata om hur dålig jag är på att blogga i varenda inlägg för det har ni nog redan fattat att jag är vid det här laget. Ni har inte missat så mycket, jag har solat solarium, ätit fet mat och bott hos Marcus. Sovit hur mycket som helst, färgat mitt löshår och skjusat mamma till arlanda tillsammans med Marcus. Nu hoppas jag att jag hittar dit nästa gång, maha. Snart ska jag leka kung och gå ut och skruva lite på slutsteget till basen som numera låter kriiig! Orkar integårdagens i-landsproblem var ju att det regna här i uppsala. Och mitt röda hår verkar inte vilja hålla sig på plats utan vill helst färga av sig på alla mina kläder. Kanoon!

#20 Love is when you have 100 reasons to leave someone, but you still look for one reason to fight for them.

privat inlägg

Red head.

Jag har blivit röd tott, om det inte är lite med lila. Skitsamma, galet jävla nöjd. Ville göra en så stor förändring som möjligt och det kunde inte ha blivit så mycket bättre. Oavsätt om M. sa att det såg förjävligt ut, men det skiter jag fullständigt i. Jag ska få se ut hur fan jag vill och det är många som tycker att det blev riktigt bra, jag är nöjd. Jag har börjat ett nytt liv, jag ska iallafall göra det. (inget, börja sköta skolan osv.) Jag ska bara börja bli gladare, skratta mer och inte vara så jävla arg hela tiden. Får väl se hur det går.Lördag - dödsdöd i kropp och själ

Och jag är väl lika dålig på att blogga som alltid. Men vad har hänt i mitt liv sen i onsdags då? Jag blev bilägare i torsdags, till världens bästa 940. Jag är nästan kär i den nu, den är verkligen på min sida! Jag har vart ute och härjat med jossan och emil, bytt däck inne på volvo och haft tjejkväll med tre flickor. Sen har jag ju kört ifrån polisen, men det var inte lika coolt som det låter. ;) heheheh! Nu ligger jag som död i min säng och ska snart åka och bli rödhårig. jag kommer ångra mig att jag gjorde det innan sommaren, men jag måste göra en förändring. Och det är nu!


and i'm not gonna need you if i fall.

Idag var sommarvärmen här och hälsade på, och den gjorde hela min dag. Trots att jag har lidit mig genom världens längsta och tråkigaste svenska lektion så har jag ändå haft en kanon dag. Chillade hemma hos Emma efter skolan med en cupidosallad, epilerade mina ben och sen blev det lite myshäng på framfickan med Jossan och Hampus. Nu ligger jag i sängen för att få fästa blicken på min man innan jag somnar. 
Valborg

Tillbringade dagen i Ekonomikum med dels Linda och Catherine. Vi virrade mest runt och försökte hitta Jenny, men efter nästan två timmars letande så gav vi upp och jag åkte hem. For till Jossan där resten av gänget var och hade en as bra valborg, fick bli mycket av det goda. Trots att jag egentligen skulle varit nykter, maha. Kan lova att jag sov skönt som fan inatt, svårt att slita sig från sängen imorse så nu ligger jag här igen :)


RSS 2.0